Når pengepungen bliver mindre – bogstaveligt talt!

Da jeg var yngre, var jeg mega stolt over at have 13! kort i min pung. Jeg havde indkøbt en dyr stor pung som havde et rum til alle kort inkl. plads til min lille kalender. Alt var organiseret perfekt, og jeg syntes det var fedt at eje så mange kort – primært bestående af diverse medlemskort.

Jeg tabte desværre min pung ud af min taske på en cykeltur, og fandt kun ét af kortene – og det var blevet bøjet og smidt ud. Da jeg skulle til at genanskaffe alle kortene kunne jeg ærlig talt ikke huske, hvilke kort jeg havde haft. Det sætter lidt tingene i perspektiv for de var jo så super vigtige for mig…

Efter mødet med minimalisme har jeg i stedet forsøgt at minimere antal kort – og størrelsen af pungen. Grunden har været at jeg har opsagt diverse medlemsskaber og fordi pungen faktisk var vildt tung og uhandy at bære rundt på.

Hvad er der så tilbage?

  • Dankort til forbrugskonto
  • Mastercard til madkonto
  • Kørekort
  • Sygesikringsbevis
  • Rejsekort
  • Nem-ID
  • Ekstra: Tilgodebeviser/gavekort, Massage stempelkort & Running Sushi stempelkort.

Pungen er nu blevet så lille at den er nem at have med, og jeg har de kort som jeg har brug for og ellers varierer punkterne under ‘Ekstra’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.