En lille DIY velkomst

Min familie og jeg var for et par år siden et smut i Skagen. Her besøgte vi det fineste glaspusteri, som lavede de sødeste figurer og super flotte velkomstskilte, som vi bare måtte eje et af.

Velkomstskiltet kom sidenhen til at hænge i vores lejlighed, på døren fra entreen ind mod de resterende rum. Efter vi flyttede i hus, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre af skiltet, da det på trods af at være super sødt skal fastmonteres med to skruer. Det nænnede vi ikke rigtig at udsætte vores døre for, og jeg har derfor leget lidt med tanken om, at montere den fast på et skærebræt i stedet, og derved gøre det til en DIY velkomst, som byder vores gæster velkomne når de træder ind i entreen.

Skærebrættet som er lavet i akacietræ fandt jeg i Søstrene Grene til 79 kr., og jeg er vild med læderstrop detaljen. Velkomstskiltet blev fastmonteret med to små skruer og tadaa!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.